ΚαλαMonkey | Never Monkey with your food!

Γνωρίζουμε όλοι ότι το σουβλάκι είναι κομμάτι της νεοελληνικής κουλτούρας με ρίζες στην αρχαιότητα. Η αποστολή μας είναι να μεταφέρουμε την ελληνική μεσογειακή κουζίνα σε μια νέα εποχή διατηρώντας αυθεντικά τα διατροφικά στοιχεία του πολιτισμού μας.

Τα μενού μας είναι φρεσκοψημένα καθημερινά και παρασκευάζονται με αγάπη. Σε εμάς ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει σταθερά υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα φρέσκα προϊόντα.

Εμπνευσμένο από τις μαγειρικές δεξιότητες των μητέρων και των γιαγιάδων μας καθώς και από γαστρονομικά ταξίδια ανά την Ελλάδα, όπως και την πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης προέκυψε το όραμα να συνδυάσουμε το ελληνικό street food με νέες ιδέες. Στόχος μας λοιπόν είναι να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο των γεύσεων με γνώμονα το υγιεινό φαγητό απολαμβάνοντας το KalaMonkey street food χωρίς δισταγμούς και ενοχές.

Στο Καλα Monkey, μπορείτε να παραγγείλετε και ηλεκτρονικά από το online καταστημά μας και να έχετε την παραγγελία σας στον χώρο σας γρήγορα και με την καλύτερη ποιότητα.

παραγγειλτε Online!